Uygulamaya gidecek olan öğrencilerin dikkatine

A.              A. Uygulamaya gidecek olan öğrencilerimizin 20 Şubat tarihine kadar aşağıdaki formları eksiksiz olarak İş Yeri Uygulama Eğitim Koordinatörüne teslim etmelidir.

1.     İş Yeri Öğrenci Kabul Formu (indirmek için tıklayınız)

2.     Başvuru Formu (indirmek için tıklayınız)

B.            B. Ek sınavların sonucuna göre uygulamaya gidecek olan öğrencilerimiz güz dönemi ek sınav sonuçlarına göre başarı şartlarını yerine getirdikleri anda eğer ders ekleme bırakma son tarihi 23 Şubat ve önce tarih ise sistem üzerinden, 23 Şubat’tan sonra 28 Şubat mesai bitimine kadar öğrenci işlerine dilekçe ile başvurarak İş Yeri Uygulama Eğitimi dersini eklettirmeleri gerekmektedir. Bu işlemi yerine getiren öğrencilerimizin 28 Şubat tarihine kadar A maddesindeki belgeleri eksiksiz olarak İş Yeri Uygulama Eğitim Koordinatörlüğüne teslim etmiş olması gerekmektedir.

Uyarı!

Dersi seçmeyen veya evrakları eksik olan öğrencilerimiz İş Yeri Uygulama Eğitimine bu dönem devam edemeyecekler.

Evraklarınızı Öğrenci işlerinde İş Yeri Uygulama eğitimi Sorumlu Memuru Nurettin Çakır’a teslim edebilirsiniz.

iletişim

Telefon: 0 (236) 716 20 00